Öğrenci Görüşleri

Yaşımızın ve eğitim safhamızın hangi seviyede olmuş olmasının bir önemi olmaksızın her zaman hocalarımız bizler için örnek alınması gereken rol modellerimiz ve değer vermemiz gereken mühim şahsiyetlerimizdir. Üniversitemizdeki bütün hocalarımızın bu konuda çok başarılı olduklarını düşünüyor, önce kendi adıma sonra öğrenci arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yusuf YÜZÜGÜLER

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, seçkin akademik kadrosu ve büyük bir titizlikle hazırlanan ve her geçen gün büyümeye devam eden kütüphanesi ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir eğitim ortamı sunmaktadır. Üniversitemizi ve bölümümüzü tercih edecek arkadaşların üniversitemizin sahip olduğu akademik ortam ve imkanlar sayesinde hedefledikleri kalitede bir eğitim alacaklarından ve mezun olduklarında çok daha iyilerini başaracaklarından eminim.

Helin ÇELİK