Sevgili Gençler;

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Ameliyathane Hizmetleri Programı olarak, toplumumuzun sağlık alanındaki ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması, birey- toplum sağlığının korunması ve bunun neticesinde öncelikli hedefimiz olan yaşam kalitesinin yükseltilmesi gerektiğinin bilincindeyiz.

Bu bağlamda Ameliyathane Hizmetleri Programımız; özellikle sağlık alanı başta olmak üzere temelinde merak ve yüksek hayal gücü barındıran, mütemadiyen ilerleyen ve her türlü teknolojik, bilimsel gelişim ve değişimleri takip eden; insan-sağlık kavramlarının bilincinde, araştırmacı, meraklı,  mesleki etik ve insani değerlere saygılı, ulusal ve uluslararası düzeyde sahip olacakları bilgi ve beceri ile  ‘hayat’ lara dokunan,  güler yüzlü,  soğukkanlı ve dinamik gençlerin yetişmesinde önderlik edecektir.