Değerli Gençler;

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, hekimin istediği radyolojik tetkikleri en uygun çekim protokolleri ile gerçekleştirmektedir. Öncelik sırasına göre hastaları kabul ederek, tetkiklerin ilgili bölümlere sevk edilmesini sağlamaktadır.
Erken tanı ve tedavide kilit role sahip örgün ve ikinci öğretim olarak eğitim vermekte olan Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programımız, hastalıkların doğru tanı ve tedavisinin yapılmasını hedeflemektedir. Toplumun sağlıklı bireylerden oluşabilmesi için hastalıkların erken tanı ve tedavisi son derece önem taşımaktadır. Erken tanı ve tedavi sürecinde ise tıbbi görüntüleme yöntemleri çok kıymetli veriler sunmaktadır. Tıbbi görüntüleme yöntemlerinin verimli bir şekilde hedefine ulaşması, alanında iyi yetişmiş bir ekibin varlığı ile mümkün olmaktadır.

Sizleri de bu ekibin içinde görmek için, gelecekte etkin bilimsel, sosyal ve üretilen bilimin sahada uygulanmasına yönelik hedef ve çalışmaları olan üniversitemizde, öğrencimiz olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağız.