Değerli Öğrenciler,

Acil durumlarda hasta ve yaralılara temel ve ileri yaşam desteği verebilen, hasta ya da yaralıların ambulansla güvenli bir şekilde hastanelere transferini sağlayabilen, her türlü travmada hayat kurtarıcı ve hastada kalıcı engelleri önlemeye yönelik tıbbi müdahaleleri yapabilen, uygun acil yaklaşımını planlayarak uygulayabilen kısacası insan yaşamına direkt müdahale edebilen sorumluluk ve vicdan sahibi nitelikli İlk ve Acil Yardım Teknikerleri yetiştirmek temel amacımızdır.

Uygulama merkezli eğitim verecek olan programımızın uygulama eğitimleri üniversitemize ait modern ve son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarda ve simülasyon ambulansımızda verilmektedir. Öğrencilerimizin, teorik ve pratik bilgilerle donatılarak yetkin birer meslek elemanı olabilmesi için gerekli tüm eğitimi alabilme imkânını ise her bir dersi alanında uzman ve mesleğinde yüksek deneyim ve tecrübe sahibi akademik kadromuz sayesinde sağlamaktayız.

Öğrencilerimize mesleki bilgi ve yeterlilik kazandırmanın yanında topluma, insanlığa faydalı, insan yaşamını öncelikli tutarak mesleğini yapmayı sürdüren, hayat boyu öğrenmeyi benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Alanındaki gelişmeleri ve güncel bilgiyi takip eden, programı entegre edebilen profesyonel eğitim kadromuzla, bu alandaki öncü olmaya devam ediyoruz.  Sağlık sektöründe var olmayı, insanın yaşam mücadelesi verdiği ilk anda ona yardım eli uzatmayı ve bu alanda profesyonel olmayı isteyen öğrencilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.