Öğrenci Görüşleri

İlk ve acil sağlık bölümünde okuyorum bölümüm hayatı tehlike altında olan yaşama savaşı veren insanlara verdiği bu savaşta yardımcı olabiliyor ve yaşama şanslarını tekrar sağlayabilmeyi amaçlıyor.  bu bölümü de o ufacık dokunuşları yapan , insanlara bu şansı sağlayan biride ben olmak istiyorum.

Özlem Diner

İlk ve acil yardım bölümünü seçme amacım uzun bir süredir sağlık sektöründe çalışıyor ve acil birimini bire bir gözlemleme şansım oldu. Oradaki her bir olayı benimsiyor ve yardım edenlerden biri de ben olmak istiyorum.

Mervenur PEHLİVAN

İlk ve acil yardım bölümünü paramedik astsubay olabilmek için seçtim çünkü hem paramedik bölümünü hemde askerliği çok seviyorum ikisini ortak bir paydada buluşturmak istedim okula gelip derslerin içine girdikten sonra dahada bu bölümü sevmeye başladım hiperaktif bir yapım olduğundan oturmayı sevmiyorum paremdikçide sürekli sahada olduğunu için bana uygun bir meslek olduğunu düşünüyorum.

Miraç ÇEMEN